1984

Országjáró

Utazunk Magyarországon és a hajdani Magyarországon. Megnézzük, megismerjük, megosztjuk.

Friss topikok

  • dino vercotti: Emailcímed add meg nekem. (2010.08.30. 23:54) Élünk!
  • citromosjegestea: A második kép hol készült? Roppant látványos. (2009.10.29. 14:02) Egy kép
  • Tamararara: 2-3 éve voltam a Kultúrális Örökség napján volt a Monostori Erődben. Azt hiszem hosszú idő után, a... (2009.10.12. 14:42) Komárom, Monostori Erőd
  • dino vercotti: Továbbra is figyelek ám. (2009.08.15. 23:15) Nagyboldogasszony napja
  • Csia: A PS12 valóban jó, sőt... Néha viszont az egyszerűbb dolgok hatásosabbak mint a profi megoldások. ... (2009.03.10. 19:55) Érthetetlen dolgok

Linkblog

Kövess!

2008.09.22. 23:31 DartagnanX

Erdélyből

Sziasztok!

Báznáról jelentkezünk. A kisértetfürdővárosból. Remekül érezzük magunkat. Kalandos utunk volt.

Kalotaszentkirályon aludtunk pénteken, nehezen értünk oda, mert útközben elállta a továbbhaladás lehetőségét egy túlméretes kamion. Relative hamar kivágtuk magunkat, egy román autóst is továbbsegitve.

Másnap Kolozsváron voltunk barátainknál. Egy kis házibuli kerekedett, tequilával, sörrel.
Vasárnap Torockón találtunk szállást, fűtés nélkülit mondjuk, de estére mégiscsak kaptunk egy kis radiátort, igaz ezzel sem lettünk nagyon kisegitve, bár jobb volt 17 fokban felébredni mint 11-ben. Vasárnap este visszamentünk Kolozsvárra. A Kolozsvári Magyar Opera évadnyitóját néztük meg. Mátyás a vérpadon a cime. Az előadás után a művészekkel volt szerencsénk kicsit italozgatni.

Hétfőn a Székely kőre próbáltunk felhatolni. Nekem sajnos promlémáim támadtak menet közben, úgyhogy csak útitársam ment fel egészen a csúcsig.

Este pedig eljöttünk Báznáig, itt találtunk valami drága szállást, ahol fűtés szintén nincs, de legalább wifi van. És szigetelés is, tehát azért 19 fokot tud produkálni a szoba. Az itteni étterem már zárva volt, ezért meglátogattuk egy másik barátunkat Medgyesen, és elköltöttünk vele egy nagyon finom vacsorát egy kellemes étteremben.

Nagyon jól érezzük magunkat, jobb itt lenni, mint otthon.

Elnézést, nincs hosszú i betű a gépen.

1 komment

Címkék: utazás erdély kolozsvár kirándulás torockó országjáró kalotaszentkirály


A bejegyzés trackback címe:

https://orszagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr83676805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jr 2008.09.23. 10:45:52

De jó lehet. Régóta vágyom már oda. Remélem, idővel kijutok - akár veletek is legközelebb. Sajnos, el kell hogy higgyem, hogy jobb ott, mint otthon. A legjobbakat!
süti beállítások módosítása